Baarns Mannenkoor bruisend van energie.

Het mannenkoor heeft dit jaar al verschillende leuke en succesvolle dingen gedaan. In het voorjaar een geweldig concert in het “Bomencentrum” te Baarn met een 20-tal dames (projectleden).

In september hebben zij gezongen op het cultureel festival. Daarna is het koor op tournee geweest in Roemenië. Zij hebben daar 3 optredens gehad. O.a. met een kinderkoor voor telkens een enthousiast publiek. Al met al een bijzondere ervaring in een bijzonder land.

In oktober heeft het koor meegedaan met de vrolijke musical van de Waldheim mavo. Deze musical, die door de leerlingen van de school wordt gespeeld, was speciaal geschreven door drama docent Marc van Driel. Hij is mede bekend van jeugdtheaterschool “Marmelijn”. Het mannenkoor heeft hierin twee nummers gezongen. Uit “Pinokkio” en uit Beauty and the Beast”. Het publiek was hier razend enthousiast, temeer omdat de mannen niet in het programma stonden!

Maandag 5 november starten de repetities voor het volgende project. Zij gaan beginnen met het programma voor de kerst. Er wordt deze avond wat eerder gestopt, want de leden gaan een gezellige ‘bockbier proeverij’ houden. Dit aangevuld met lekkere hapjes.

Na dit te hebben gelezen denkt u misschien: ik zou de sfeer van het koor wel eens willen proeven en mee zingen in een project (concert). Natuurlijk kan iedereen zingen! Neem dan contact op met het secretariaat. Tel: 06-23805936 of mail naar info@baarnsmannenkoor.nl. Kijk ook op de website. Daar kunt u ook veel informatie vinden. www.baarnsmannenkoor.nl.