Het Baarns Mannenkoor gaat er voor.

(Onderstaand artikel wordt opgenomen in de augustus editie van de Baarnsche Courant over het Cultureel Festival.)

Het Baarns Mannenkoor is dit jaar zeer actief op verschillende momenten. Allereerst hebben zij een geweldig leuk concert gehad afgelopen mei in het Bomencentrum aan de Zandheuvelweg. Hierbij hadden zij samen met een projectkoor van dames een optreden en zongen voor een volle zaal zeer luchtige muziek.

Het koor is nu met iets nieuws bezig. Zij zijn aan het repeteren voor een concert, die gaat gegeven worden in het weekend van 24 november as. Hierover moet u de media blijven volgen en op de website (www.baarnsmannenkoor.nl) worden hier ook verdere berichten gezet, wat de plannen zijn. Voor dit concert kunnen zich mannen aanmelden, die als project lid mee willen zingen. Voor meer informatie kunt u bellen naar 06-23805936.

In september gaat het koor naar Roemenië en gaat daar zingen met o.a. een kinderkoor. Hierover in augustus meer info in de media.

Op zaterdag 1 september ( culturele dag ) zingen zij om 12.00 uur in de Pauluskerk een aantal nummers, die zij ook in Roemenië gaan zingen. U kunt dan het prachtige en altijd mooie “La Montanara” ( het lied van de bergen ) van Luigi Pigarelli horen. Verder zingt het koor een aantal stukken uit een potpourri van “Im wei$en Rössl” van Willy Parten en tot slot laten zij het stevige nummer “Choeur des Soldats “ uit Faust van Ch. Gounod horen.

Al met al een kort maar leuk programma voor de culturele dag. Kom dus luisteren om 12.00 uur.