Mitra en de Smaecken van Hamelink fan van BMK

Het Baarns Mannenkoor onderbreekt de repetities een paar keer per jaar voor een gepaste avond. Dit keer gaan zij voor een “Bockbier proeverij”. Zij hebben de Mitra en IJssalon Hamelink bereid gevonden om deze avond te sponsoren.

Op maandagavond (de vaste repetitie avond van het koor) 5 november gaan zij, na een verkorte oefenavond, verschillende bockbieren proeven. Hier tussendoor eten zij ijs om de smaak van het bier goed te kunnen beoordelen. Dit ijs wordt speciaal door Abel Hamelink gemaakt. De verschillende soorten bokbier worden geleverd door de Mitra.

Dit is een voorbeeld, hoe ontspannen en gezellig het koor naar de concerten toe leeft. Wilt u als projectzanger eens een keer met het koor mee doen, schroom dan niet om informatie op te vragen naar de mogelijkheden:  Info@baarnsmannenkoor.nl.

Op de website en facebook van het koor kunt u ook in zien wat het koor in petto heeft. www.baarnsmannenkoor.nl.