Zing ook mee

Zing ook mee !!

Mannen gezocht, die van zingen houden.
Na het overweldigende succes  van de “Schipbreuk” in een uitverkochte theater de “Speeldoos”. gaat het Baarns Mannenkoor weer verder.
Op de vraag wat gaat er nu gebeuren, zegt voorzitter Kuijer: “Wij gaan nu voor een miniconcert met de leden, maar wij nodigen mannen uit, die van zingen houden. Iedere man zingt wel eens. Hetzij onder de douche of op het werk. Het maakt niet uit. Want van zingen kom je in een uitermate gezellige stemming en je vergeet je zorgen om je heen even.”Verder vertelt de voorzitter: “Het is een bekend gegeven. Mannen komen kijken bij het koor en vinden het best gezellig. Zij mogen een viertal weken gewoon mee doen zonder lid te worden. Na deze weken worden zij vaak de actiefste leden. Verder zeggen zij dan: “had ik het maar eerder gedaan”.
Welnu mannen, kom en doe mee.

Waarom niet? De dirigent ( wij hebben een heel enthousiaste jonge vent ) gaat voor iedereen de muziek inzingen en dan kan je thuis gezellig vanaf het blad mee oefenen voor je zelf. Dit is een goede methode, want als je dan op de repetitie komt, kan je in feite je eigen partij al. En het wordt thuis toch ook gezellig als je iedere keer aan het zingen bent?
Voor meerdere inlichtingen kan je onze secretaris bellen. Tel: 06-23805936. Of kijk op de website voor meerdere contactadressen.

Het repertoire dat wij zingen is zeer breed.
Van spiritual tot Russisch en van Orlando di Lasso tot Wagner. Daarnaast hebben wij afgelopen jaar ook de Beatles toegevoegd aan ons repertoire.
Kom kennismaken en ontdek dat zingen een fantastische hobby is!
De eerste 4 repetities kun je vrijblijvend en gratis bijwonen.

Kom luisteren naar onze concerten.
En ………….repeteer met ons mee en beleef het muzikale plezier om deel uit te maken van het Baarns Mannenkoor!

Heeft u geen zin om te zingen (wat wij ons niet kunnen voorstellen want zingen is gezond), dan kunt u ons ook steunen door donateur te worden.
Voor minimaal € 25,00 per jaar krijgt u ons clubblad de ‘infonoot’ regelmatig in je mailbox. Tevens is er dan één gratis toegangskaart voor het jaarlijkse kerstconcert beschikbaar.

Het Baarns Mannenkoor repeteert iedere maandagavond van 19.45 uur tot 22.00 in de verenigingsgebouw van PV de Pool, Dahliastraat 18, Baarn. U kunt contact opnemen met één van de genoemde personen onder de knop ‘Contact’.