Baarns Mannenkoor gaat er voor

Maandag 26 augustus starten de repetities weer. Allereerst worden nog de puntjes op de i gezet voor het optreden met de culturele dag op 7 september. Er wordt dan gezongen om 12.00 uur in de Pauluskerk op de Brink.

Verder gaat het koor zich richten voor het mid-winter festival op 22 december in de Paaskerk. Dit optreden wordt gezamenlijk gedaan met het Baarns Dameskoor Enjoy, theater Marmelijn en kinderkoor van de Muziekschool. Voor dit festival kan het dameskoor en het mannenkoor projectleden gebruiken. Dus als u graag zingt en u hebt op maandagavond ( heren ) of op dinsdagavond ( dames ) tijd, dan kunt u, geheel vrijblijvend, kennis komen maken met het koor.

Het mannenkoor repeteert in de Dahliastraat van 19.45 uur tot 22.00 uur. Voor verdere informatie kunt u bellen naar secretaris Adrie Kuijer 06-23805936 of kunt u op de website van het koor kijken. www.baarnsmannenkoor.nl.