Baarns Mannenkoor gaat internationaal

Na het prachtige concert in een volle Paaskerk, gaat het mannenkoor zich richten op een speciaal concert op zondag 5 april. Dit project is weer nieuw voor het koor. Er komt nl. een Deens Mannenkoor naar Nederland en is uitgenodigd om een optreden te verzorgen in Baarn. Samen met het Scandinavisch gemengd koor uit Baarn wordt dit weer een nieuwe happening. De secretaris vertelt “Wij willen altijd iets anders organiseren en daarbij is dit weer een fantastisch gebeuren om naar uit te kijken”. Verder zegt hij: “Het is ook een uniek moment voor als er mannen zijn, die altijd al in een koor willen zingen, dit een goed instap moment is. Wij beginnen nl. een nieuw repertoire.” Met een smoes komen van: “ Ik kan niet zingen of ik zing vals!” Dit zijn opmerkingen, die ik allang gehoord heb. Ik zit al 50 jaar op het Baarns Mannenkoor. Een mooiere hobby kan je je niet bedenken “. De leeftijd is ook niet van belang.

Het koor heeft een energieke, jonge ( 27 jaar ) dirigent, die de muziek inzingt. Men kan dan thuis oefenen en op de maandavond is gewoon te merken, dat er thuis gestudeerd is. Dus mannen kom op de maandagavond eens kijken bij de repetitie en beleef de uitgesproken sfeer, die bij het koor hangt. Je mag zeker 4 avonden gratis komen kijken ( mee doen ). Het repetitie lokaal is in de Dahliastraat 18 te Baarn. Je hoeft helemaal niet uit Baarn te komen. Er komen bv. leden uit Soest en Hilversum. De repetitie tijden zijn van 19.45 uur tot 22.00 uur. Daarna is het vaak nog even bij praten onder genot van een drankje.

Maandag 6 januari is de eerste avond. Verdere inlichtingen: info@baarnsmannenkoor.nl.

www.baarnsmannenkoor.nl.