Baarns Mannenkoor sluit dramatisch 2020 gezellig af.

Het Baarns Mannenkoor heeft maandag 7 december in het “Witte Kerkje” het jaar 2020 afgesloten. De regels werden in acht genomen. 1.5 meter afstand. Er werd niet gezongen ( dit mocht niet ), maar de dirigent Mark Walter heeft voor de leden een uitleg gemaakt voor de betekenis van de slag, die hij maakt voor het dirigeren van de muziek. Dit werd door de leden als heel interessant en leuk ervaren.

Mark Walter heeft een paar nummers op de piano gespeeld voor de leden. Verder heeft zanger Theo Berger een nummer gezongen ( die werd opgenomen ) in het Hongaars en die naar vrienden in Roemenië  wordt opgestuurd.

Tot slot had het bestuur voor alle leden een leuk kerstpakketje in elkaar gezet. Dit mede door sponsoring van de “Smaecken van Hamelink” en de Mitra.

-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-

Theo Berger, (bestuurs)lid van het Baarns Mannenkoor zong ‘corona-proof ‘ een Hongaars lied: ‘A csitári hegyek alatt”. Dit lied is een groet aan de vrienden van het BMK in Roemenië, waar het koor in 2018 een gastoptreden mocht verzorgen tijdens een Cultureel Festival.

Hongaars lied: ‘A csitári hegyek alatt”, in 2018 samen met het plaatselijk kinderkoor gezongen door het Baarns Mannenkoor in Roemenië.

De dirigent van het Baarns Mannenkoor Mark Walter speelde op de piano o.a. ‘The seasons June barcarolle’ van Tchaikovsky.