Baarns Mannenkoor Voorjaarsconcert Noorderlicht

Wat je allemaal moet doorstaan om te blijven zingen met elkaar. In coronatijd oefenen in de paardenbak bij Manege Zonneveld, natuurlijk op anderhalve meter. In de oefenruimte met de deuren tegen elkaar open. Ook op anderhalve meter.
Na twee jaar van voorbereiding heeft dit alles geleid tot een uitzonderlijk concert, het Deense Mandskoret Sønderborg vond het nog steeds te riskant om naar Nederland te komen. Het Scandinavische Koor brengt liederen uit het hoge noorden. Programma’s afstemmen en nu zijn wij er helemaal klaar voor. De invulling door een Scandinavische Koor geeft een magische sfeer en het Baarns Mannenkoor zingt daarnaast het eigen repertoire, en dat is een rondgang door heel Europa.

Het concert “Noorderlicht” vindt plaats op zondag 8 mei aanstaande in de Paaskerk (Oude Utrechtseweg 4a te Baarn) en begint om 14:30 uur. Parkeren is geen probleem.

Het Baarns Mannenkoor nodigt u uit op Moederdag 8 mei, voor de moeders ligt er al een intentie klaar, voor ons concert “Noorderlicht”. Een vriendenconcert. Kaarten bestellen: www.baarnsmannenkoor.nl

De Baarnsche Courant heeft op 2 mei 2022 ook aandacht besteed aan het concert.