Concert Noorderlicht met een internationaal tintje.

Het Baarns Mannenkoor organiseert in het voorjaar weer een bijzonder concert in het Bomencentrum in Baarn. Dat is op zichzelf al een bijzondere locatie met een prachtige zaal uitzicht over de vijver en het groen van het mooi aangelegde complex. Maar het concert krijgt ook een internationale tint door de medewerking van het Deense Mandskoret Sønderborg en het Scandinavisch koor uit Baarn. Het Deense mannenkoor is in dit weekend te gast bij het Baarns Mannenkoor en krijgen ook iets van Baarn en de omgeving te zien. Het concert krijgt door deze beide koren vooral een Scandinavische invulling en het Baarns Mannenkoor zingt daarnaast het eigen repertoire, en dat is een rondgang door heel Europa. Zo ontstaat verbinding tussen de landen waaraan we – na de Brexit – zo’n behoefte hebben.

Het concert “Noorderlicht” vindt plaats op zondag 5 april aanstaande in het Bomencentrum (Zandheuvelweg 7 in Baarn) en begint om 15.00 uur. Parkeren is geen probleem.

Het Baarns Mannenkoor hoopt dat op 5 april de lente al is uitgebroken en de bloemen dan al kunnen zorgen voor een sprookjesachtige sfeer. De drie koren zorgen voor een internationale samenwerking die zal klinken als een klok. Een vriendenconcert.

Kaarten bestellen:      www.baarnsmannenkoor.nl

of via telefoonnr.:       06 23 80 59 36 

Prijs per kaart:            € 15,– 

 

Laat een reactie achter