• Dit evenement is voorbij.

Open repetitie

25 januari 2014 @ 14:00 - 16:00

Gratis

Ons koor heeft plaats voor nieuwe leden, daarom houdt het Baarns Mannenkoor een extra en bijzondere repetitie.

Het koor wil laten horen wat het nieuwe repertoire voor het komende seizoen gaat worden en laten zien hoe het repeteren voor een uitvoering in zijn werk gaat. De bedoeling is dat enkele nieuwe nummers worden ingestudeerd, waarbij na een korte pauze een kleine uitvoering wordt gegeven. Zeker is, dat er enkele verrassende stukken bij zullen zijn, zoals een bewerking van het overbekende ‘Yesterday’ van de Beatles. Het zal een heel gezellige zang- en luistermiddag worden. Als u wilt meezingen, dan zingt u mee, wilt u slechts luisteren, dan mag dat ook. In de pauze kunnen de mannen, die dat willen, meerepeteren voor de kleine uitvoering, voor de rest kan er wat gedronken worden en zal er ook een hapje zijn.

Ook zult u meer horen over de plannen voor het komende en volgende jaar. In oktober 2015 zal het koor, in het kader van een uitwisseling een lang-weekend naar Engeland gaan om daar op te treden samen met het Snowdown Male Choir uit Kent. Verder zijn er plannen om het beroemde Don Kozakkenkoor ‘Serge Jarov’ naar Baarn uit te nodigen om met ons een concert te geven. U ziet, men zit niet stil.

Iedereen, ook de echtgenotes, kinderen en kleinkinderen van de potentiële leden zijn vanzelf uitgenodigd.

De toegang is gratis. Het koor begint om 14.00 uur, maar mocht u wat later komen, dan is dat geen probleem.

Wie dat wil, kan na afloop nog wat blijven, maar het ‘officiële’ deel duurt tot  ongeveer 16.00 uur.

Heeft u op zaterdagmiddag nog even tijd, kom langs en luister en zing mee met ons Mannenkoor.

DUS GEZOCHT Mannen

die:

• woonachtig zijn in Baarn of omgeving;
  • elke maandagavond een gezellige avond willen hebben;
  • willen zingen in een koor met een ruim repertoire;

Wij repeteren elke maandagavond van 19.45 tot 22.00 uur in de kantine van sv Baarn op het sportpark “Ter Eem” Geerenweg.

Voor inlichtingen, kijk op onze contactpagina

Hopelijk tot ziens!

Datum: