Kaartverkoop Noorderlicht Festival van start

De kaartverkoop voor het Noorderlicht Festival gaat van start. Het Baarns Mannenkoor organiseert samen met het Deense Mandskoret Sønderborg en het Baarnse Scandinavische Koor een festival dat klinkt als een klok.

Het Noorderlicht Festival vindt plaats op 5 april aanstaande, in het Bomencentrum aan de Zandheuvelweg nr. 7 en begint om 15.00 uur.

De drie koren voeren elk een deel van het eigen repertoire uit, en door de noordelijke inbreng krijgt het ook een Scandinavisch tintje. Het belooft een uniek concert te worden, dat mag je niet missen.

Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij het koor zelf: stuur een mailtje aan info@baarnsmannenkoor.nl of bij één van de voorverkoopadressen: De Smaecken van Hamelink (Laanstraat 19) of Wim Hogeveen (Laanstraat 65), of voor aanvang bij de zaal.

De entreeprijs bedraagt € 15 en voor kinderen € 7,50. Een uniek concert op een bijzondere locatie.