MANNEN ( en dames ) KOM ZINGEN !!!

Weet u dat zingen heel gezond is voor uw lichaam en geest? Vrijwel iedereen zingt wel eens. Hetzij meezingen met de bekende radio nummers of op een leuk feestje.

Welnu kom als projectzanger bij het Baarns Mannenkoor en ervaar zelf hoe gezellig het is. Het koor is begonnen met het oefenen van muziek van de jaren ’60 en ‘70. Dit willen wij met een groots optreden in de Paaskerk uitvoeren. Dit concert is op 17 oktober. Je krijgt van het koor de partituur aangereikt en ook digitaal krijgt u van de dirigent uw eigen partij ingezongen.

Nu vraagt u zich misschien af welke muziek is dat dan? Er is een leuke collectie gemaakt. Onder andere: Muss i denn, Sloop John B., Take me home, Blowin’ in the wind, Love of my life, El condor pasa, Griechischer Wein, Waltzing Matilda.

De oefenavond van het Baarns Mannenkoor is op elke maandagavond van 19.45 uur tot 22.00 uur inclusief 15 minuten pauze. Het repetitiegebouw is in de Dahliastraat. Het gebouw van de Duivenvereniging.

Als dit concert te vroeg is voor u of u denkt ik wil wel met het kerstconcert op 19 december mee doen als project lid, dan kan dat natuurlijk ook. Wij heten u van harte welkom.

Mocht u nog vragen hebben na het lezen van dit bericht, kunt u altijd contact opnemen met de voorzitter Jan Kuijer. Tel: 06-10835568.

Misschien helpt de website u ook om meer informatie te krijgen van het mannenkoor.

www.baarnsmannenkoor.nl