Jubileumconcert

Het Baarns Mannenkoor bestaat dit jaar 115 jaar en dat moet worden gevierd. Er wordt daarvoor een bijzonder concert georganiseerd. Bijzonder voor wat betreft het programma maar ook bijzonder qua locatie: De prachtige wintertuin (of eigenlijk de “Jardin d’Hiverre” ) van het bomencentrum aan de Wildenburglaan in Baarn. Met medewerking van een damesprojectkoor en enkele muzikanten van Crescendo, zal onder leiding van dirigent Mark Walter een programma worden gebracht waarin voor elk lustrum een passend muziekstuk uit die tijd is gekozen. “Een muzikale reis door de tijd” met dus 23 prachtige muziekstukken. U bent van harte welkom. Wij verheugen ons op uw komst (zie ook onze onderstaande promotiefilm)
ZONDAG 27 NOVEMBER Aanvang 14.30 (zaal open vanaf 14.00 uur) Wintertuin Bomencentrum Nederland Wildenburglaan Baarn Toegangsbewijzen zijn te koop voor €15,00 (kinderen tot 12 jaar €6,50) bij: De Smaecken van Hamelink Wim Hogeveen Mode HUBO Seure MITRA drankenspeciaalzaak De toegangsbewijzen kunnen ook via onderstaand bestelformulier worden besteld

met dank aan onze sponsors

Jubileumconcert

BAARNS MANNENKOOR Repetities elke maandag 19.45-22.00 uurGebouw De Pool Dahliastraat 18 Baarn

met dank aan onze sponsors