Samenwerking BMK & de Pauluskerk

Op kerstavond 24 december gaat het mannenkoor mee doen in de kerstnachtdienst. Het koor zal met de aanwezigen de samenzang zingen.

Tijdens de dienst brengt het Baarns Mannenkoor een zestal liederen ten gehore. Bv. Het mooie “Cantique de Noël” van Martin Koekelkoren. Dit wordt gezongen met een eigen solist, nl. de 2e bas Henk Bakker.

Op het programma staan verder nog: “Stille nacht” (4 stemmig), “Go tell it on the mountain”, “Julsang” van G. Bengtsson, “Du Hirte Israels” van Dimitri Bortnianski, het mooie “The Holy City” van M. Koekelkoren en tot slot “Es ist ein Ros’entsprungen”.