“Snow Family Concert” in de Paaskerk.

Het Baarns Dameskoor Enjoy en het Baarns Mannenkoor zijn al maanden bezig om een speciaal concert in te studeren. Samen hebben zij bedacht om een kinderkoor er bij te betrekken. Het is het kinderkoor van de St. Aloysiusschool aangevuld met een aantal kleinkinderen van de koorleden. Dit koor doet mee o.l.v. Catherine Malcorps van de muziekschool.

De koren realiseren dus zo een paar generatie ’s leeftijden. Vandaar dat dit concert de “Snow Family Concert” gaat heten. Het is een concert met een kerst gedachte. De koren zingen allemaal apart, maar treden ook samen op. Voordat het concert begint is het de bedoeling, dat het publiek verrast wordt met een muzikaal welkom, dat door groepjes koorleden verzorgd wordt. Tevens laten enkele kinderen hun muzikaliteit horen door op verschillende instrumenten te spelen. Er wordt oa. Glühwein en warme chocolade geschonken om in de stemming te komen van dit “Family” concert.

Het BDK Enjoy staat o.l.v. Nico Strubbe. Bij het BMK staat dirigent Mark Walter er voor en het kinderkoor staat zoals reeds gemeld o.l.v. Catherine Malcorps. Aan de piano zit voor de begeleiding Annemieke Jussen.

Het concert vindt plaats in de Paaskerk aan de Utrechtseweg te Baarn op zondag 22 december. Aanvang van het concert is 14.30 uur, maar de inloop met alle verdere activiteiten zoals genoemd begint om 14.00 uur.

U kunt vanaf nu al kaarten bestellen via info@baarnsmannenkoor.nl en vanaf 1 december kunt u voor kaarten terecht bij Wim Hogeveen mannenmode in de Laanstraat 65-d en bij de leden. De kaarten kosten € 10.00 p.p. en kinderen tot 12 jaar € 5.00. Wees er op tijd bij want vol is vol. Houdt u de krant in de gaten. Het volgende stuk zal gaan over het programma.